فرماندار آستارا خبر داد؛

افتتاح ۴۳ پروژه در شهرستان آستارا به مناسبت هفته دولت

فرماندار آستارا از افتتاح ۴۳ پروژه عمرانی در شهرستان آستارا به مناسبت هفته دولت خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری بندر آستارا، علی درمانی در نشست خبری با خبرنگاران به مناسبت آغاز هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، این ایام را فرصتی ارزشمند برای بازخوانی دستاوردهای دولت و بیان خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی به مردم دانست.

فرماندار شهرستان آستارا با اشاره به رویکرد خدمت‌رسانی دولت در حوزه‌های مختلف، تصریح کرد: خدمتگزاری به مردم افتخار بزرگی استو مسئولان شهرستان با همت و همکاری همه دستگاه‌ها تلاش دارند تا در مسیر تحقق منویات مقام معظم رهبری و پیشبرد سیاست‌های دولت چهاردهم حرکت کنند.

وی با بیان اینکه در هفته دولت سال جاری، پروژه‌های متعددی در حوزه‌های عمرانی، آموزشی، بهداشتی، کشاورزی، اقتصادی، سرمایه‌گذاری و گردشگری در سطح شهرستان آستارا به بهره‌برداری خواهد رسید، تصریح کرد: ۴۳ پروژه با اعتباری بالغ بر پنج هزار و ۱۶۲ میلیارد ریال افتتاح می‌شوند.

درمانی ادامه داد: افتتاح پروژه‌های ذکر شده نقش مهمی در ارتقاء سطح رفاه عمومی و توسعه زیرساخت‌های منطقه خواهد داشت

وی افزود: بهره‌برداری از پروژه مدرسه ۶ کلاسه در روستای چلوند، پروژه کنترل سیلاب شهری، آسفالت معابر روستاها، پروژه شبکه جمع‌آوری فاضلاب، واحد بسته‌بندی و سردخانه، پروژه‌های امور توزیع برق، مسکن مددجویی، پروژه‌های عمرانی روستاها و افتتاح پروژه روستا بازار از جمله پروژه‌های قابل افتتاح در هفته دولت امسال در شهرستان آستارا هستند.

فرماندار آستارا در پایان گفت: دیدار با خانواده شهدا، برپایی میزهای خدمت، نشست‌های پرسش و پاسخ با مردم در نماز جمعه، برگزاری نمایشگاه کتاب و ویزیت رایگان از دیگر برنامه‌های این هفته خواهد بود.

انتهای پیام/