از رسیدگی به مطالبات مردم تا ترخیص کالاهای اساسی؛ سفر رئیس کل دادگستری گیلان به آستارا

رئیس کل دادگستری گیلان در سفر یک‌روزه به آستارا، ضمن برگزاری ملاقات مردمی و بررسی وضعیت مجموعه قضایی شهرستان، از انبارهای عمومی گمرک و منطقه ویژه اقتصادی بازدید و بر تسریع در ترخیص کالاهای اساسی و تعیین تکلیف کالاهای متروکه تأکید کرد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بندر آستارا مجید الهیان، رئیس کل دادگستری استان گیلان، در سفر یک‌روزه خود به شهرستان مرزی بندر آستارا، ضمن برگزاری ملاقات مردمی و بررسی درخواست‌های شهروندان، از مجموعه قضایی شهرستان، انبار عمومی گمرک و منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا بازدید کرد.

وی در جریان این سفر با اشاره به وضعیت مطلوب دادگستری و دادسرای آستارا اظهار کرد: با حضور در مجموعه قضایی شهرستان، عملکرد بخش‌های مختلف مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفت و خوشبختانه وضعیت رسیدگی‌ها در مقایسه با بسیاری از شهرها مطلوب است.

رئیس کل دادگستری گیلان با تأکید بر ضرورت کاهش زمان رسیدگی به پرونده‌ها افزود: دغدغه اصلی مردم، تسریع در روند دادرسی است و تلاش می‌کنیم ضمن حفظ اتقان آرا و استحکام احکام صادره، رسیدگی‌ها در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شود تا مردم نتیجه اقدامات را احساس کنند.

الهیان همچنین در بازدید از انبارهای عمومی گمرک آستارا، بر ضرورت تسریع در ترخیص کالاهای اساسی تأکید کرد و گفت: کالاهای مورد نیاز مردم در انبارها وجود دارد و باید با هماهنگی دستگاه‌های مرتبط، فرآیندهای قانونی طی شده و این کالاها هرچه سریع‌تر وارد بازار شود.

وی با بیان اینکه نگرانی بابت تأمین کالاهای اساسی وجود ندارد، تصریح کرد: با پیگیری‌های انجام‌شده و هماهنگی با مسئولان مربوطه، مقرر شده کالاهای اساسی دپو شده در کوتاه‌ترین زمان ممکن ترخیص و در اختیار بازار قرار گیرد تا مردم شاهد افزایش فراوانی این کالاها باشند.

رئیس کل دادگستری گیلان همچنین بر تعیین تکلیف کالاهای متروکه و اموال تملیکی تأکید کرد و گفت: این کالاها باید در سریع‌ترین زمان ممکن تعیین تکلیف شوند تا ضمن جلوگیری از رسوب کالا در گمرک، امکان استفاده بهتر از ظرفیت‌های گمرکی فراهم شود.

انتهای پیام/