به گزارش خبرنگار قرآن و فعالیتهای دینی خبرگزاری فارس مرحله استانی جشنواره تلاوتهای مجلسی در تهران و خراسان رضوی شب گذشته در حرم امام رضا (ع) و حرم امام خمینی (ره) برگزار و برگزیدگان این استانها جهت حضور در مرحله کشوری معرفی و تجلیل شدند.
این رقابتها در استان خراسان رضوی از ساعت ۲۰ شب گذشته ۲۸ آذرماه ۱۳۹۸ در رواق امام خمینی (ره) حرم امام رضا (ع) برگزار شد و نفرات برتر دور مقدماتی به تلاوت پرداختند که با رأی عموم مردم و هیأت نظارت جشنواره آقایان انصاری پور، شمآبادی و سختانلو به عنوان برگزیدگان استان جواز حضور در مرحله کشوری را بدست آوردند.
در این مراسم سیدجواد حسینی به صورت افتخاری تلاوت کرد که با استقبال بالای مخاطبان مواجه شد.
حرم مطهر امام خمینی (ره) هم شب گذشته میزبان مرحله استانی جشنواره تلاوتهای مجلسی در تهران بود در این برنامه با رأی عموم مردم و داوران آقایان بیات، عبدی و عصمتی جواز حضور در مرحله کشوری را کسب کردند.
مرحله کشوری جشنواره تلاوتهای مجلسی ۵ و ۶ دیماه در ۵ نقطه از استان تهران برگزار و منتخبان کشور باید در جشنواره فجر تلاوت که روز ۲۷ دیماه در مرکز همایشهای برج میلاد تهران برگزار میشود شرکت کنند.
انتهای پیام/
این مطلب بدون برچسب می باشد.
حسن علیزاده رئیس اداره اوقاف آستارا شد/ صیانت از موقوفات و نذورات مردمی، خط قرمز مدیریت جدید
سرهنگ عیسی طالبی در مراسمی با حضور فرمانده انتظامی استان گیلان، بهعنوان فرمانده جدید انتظامی شهرستان آستارا معرفی شد.
رزمایش مردمی «جانفدایان ایران» با شعار «گیلان فدای ایران»، روز پنجشنبه ۲۳ مهرماه ۱۴۰۵، با حضور مسئولان، فرماندهان نظامی و انتظامی و اقشار مختلف مردم، در شهرستان مرزی آستارا برگزار شد.
پس از حدود ۲۰ سال بلاتکلیفی، تعیین تکلیف پروژه تجاری ـ فرهنگی «سینما سوخته» آستارا در دستور کار قرار گرفته و بازرس کل استان گیلان بر تسریع در اجرا، اشتغالزایی بومی و بررسی ایمنی سازه تأکید کرده است.
ارسال دیدگاه