به گزارش پایگاه خبری بندر آستارا، سرهنگ حسین حسنپور گفت: یکی از مدیران ارشد گمرک گیلان به علت أخذ رشوه در خصوص یک پرونده قاچاق عصر امروز دستگیر شد.
به گفته او متهم این پرونده پس از جمعآوری دلائل و مستندات توسط پلیس امنیت اقتصادی گیلان و با هماهنگی مرجع قضایی دستگیر شده است.
گفته می شود اتهام این مدیر ارشد استانی، اخلال در نظام اقتصادی و اخذ رشوه در پرونده قاچاق کالا می باشد.
پیشتر هم یکی از مدیران ارشد این سازمان، به اتهامی مشابه بازداشت و روانه زندان شده بود.
انتهای پیام/
این مطلب بدون برچسب می باشد.
طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان، سرپرست بیمارستان شهید دکتر بهشتی آستارا منصوب شد.
شهردار آستارا گفت:بررسی و مطالعه سنگفرش خیابان ملت شرقی انجام شده و به زودی عملیات اجرایی سنگفرش خیابان منتهی به بازار ساحلی آستارا آغاز خواهد شد.
بردیا منظری نوجوان آستارایی از مدرسه غیرانتفاعی طاها در شهرستان آستارا توانست مقام دوم این دوره از مسابقات را کسب کند و عضو تیم متنخب جهانی ایران شد.
آستارا- فرماندار آستارا با تاکید بر ضرورت مقابله با هنجارشکنان گفت: با افرادی که سیمای اخلاقی جامعه را مخدوش میسازند، بر اساس قانون برخورد میشود.