به گزارش پایگاه خبری بندر آستارا، صبح امروز با حضور معاون توسعه آموزش و پرورش گیلان با حکم سرپرست اداره کل آموزش و پرورش گیلان؛ بیژن خالق وردی پور مدیر فرهنگیان آستارا شد.
در آیین تودیع و معارفه مدیر جدید آموزش و پرورش شهرستان آستارا؛ امام جمعه، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی،فرماندار شهرستان آستارا حضور داشتند.
در پایان این آیین، از خدمات سید سجاد موسوی مدیریت سابق اداره آموزش و پرورش آستارا تقدیر و بیژن خالق وردی پور با حکم سرپرست اداره کل اموزش پرورش استان گیلان محمد فائزی به عنوان مدیریت آموزش و پرورش آستارا معرفی شد.
انتهای پیام/
طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان، سرپرست بیمارستان شهید دکتر بهشتی آستارا منصوب شد.
شهردار آستارا گفت:بررسی و مطالعه سنگفرش خیابان ملت شرقی انجام شده و به زودی عملیات اجرایی سنگفرش خیابان منتهی به بازار ساحلی آستارا آغاز خواهد شد.
بردیا منظری نوجوان آستارایی از مدرسه غیرانتفاعی طاها در شهرستان آستارا توانست مقام دوم این دوره از مسابقات را کسب کند و عضو تیم متنخب جهانی ایران شد.
آستارا- فرماندار آستارا با تاکید بر ضرورت مقابله با هنجارشکنان گفت: با افرادی که سیمای اخلاقی جامعه را مخدوش میسازند، بر اساس قانون برخورد میشود.